En stad ett hälsocenter

Järntorget flyttar in på Mölndalsvägen ! Tidigare har Avonova haft två hälsocenter i regionen, Järntorget och Mölndalsvägen 95. Nu har vi renoverat och utökat Mölndalsvägen 95 till hela 1 300 kvm i ny och modern tappning. Det här innebär att vi stänger ner vårt hälsocenter på Järntorget under juli 2021 men startar flytten redan nu.

All kompetens under samma tak

Sammanslagningen gör det möjligt för oss att effektivisera och förbättra vår verksamhet genom ett ett holistiskt perspektiv över våra kundmedarbetare och ta ett helhetsgrepp kring framtidens företagshälsa. Avonovas mål är se till varje individs enskilda behov för att snabbt och enkelt kunna sätta in rätt behandling och insatser.

Vi vill underlätta för våra kunder och kundanställda genom att göra kontakten med oss enkel och smidig oavsett om kontakten sker fysiskt eller digitalt och ett steg i denna resa är att slå samman våra hälsocenter i Göteborg.

För dig som kund innnebär det egentligen inte så mycket mer än att hålla ett extra öga på vilket hälsocenter du och din organisation ska till vid besök under övergångsperioden. 

Vi ser fram emot att hälsa våra kunder välkomna till vårt nya hälsocenter!


Läs mer om Avonovas tjänster