Till huvudinnehållet
Avonova Sala

Avonova Sala

Kontakta oss via e-post eller telefon och läs gärna mer om aktuella utbildningar nedan.

Håller din personal? Tänk på att arbeta smart och vara stark! Inte kan väl ergonomi vara kul och intressant? JO – det kan vara sjukt intressant det!

Utbildning i ergonomi

Vi bjuder in dig som arbetar inom HR eller har ledarroll varmt välkommen att ta del av en inspirerande föreläsning och givande utbildning i ergonomi. Denna unika tillfälle ger dig möjligheten att fördjupa dina kunskaper inom ergonomi och förstå dess betydelse för välbefinnande och produktivitet på arbetsplatsen.

Under denna utbildning kommer du att:

  • Utforska de grundläggande principerna i ergonomi och dess påverkan på arbetsmiljön.

  • Lära dig att identifiera och hantera ergonomiska utmaningar på arbetsplatsen.

  • Få insikter om hur en ergonomiskt anpassad arbetsplats kan förbättra medarbetares hälsa och prestation.

  • Delta i givande samtal och diskussioner med andra HR- och chefskollegor.

Avonovas expertföreläsare kommer att guida dig genom ämnet ergonomi och dela med sig av användbara strategier och råd för att skapa en mer ergonomisk arbetsplats. Du kommer att lämna denna utbildning med insikter och verktyg som du kan direkt tillämpa för att förbättra arbetsmiljön och öka produktiviteten på din arbetsplats.

Anmäl dig redan idag och ta del av denna unika möjlighet att bli en förespråkare för ergonomi och välbefinnande på din arbetsplats. Tillsammans kan vi skapa en mer hälsosam och produktiv arbetsmiljö för alla medarbetare.

Vi bjuder på morgonfralla och kaffe fr o m kl. 08.30 och stannar gärna kvar en stund efteråt om du har egna frågor gällande just ditt företag.

  • Föreläsare: Patrik Borg, leg fysioterapeut och ergonom från Avonova Hälsa AB

  • Pris: 1 800 kr per person

  • Anmälan senast: fredag den 17 november till patrik.borg@avonova.se