Pressmeddelande:

Avonova erbjuder sjukvårdsförsäkring till sina svenska kunder

Avonova Hälsa, en del av Avonova Group, Skandinaviens största företagshälsa, startar förmedling av privat sjukvårdsförsäkring från och med 9 augusti 2021. Med syftet att möjliggöra ett komplett samarbete kring både förebyggande och efterhjälpande insatser åt sina kunder.

Avonova erbjuder försäkringen som ett komplement till företagets utbud av tjänster inom företagshälsa och organisationsutveckling. Avonova kan nu hålla ihop förebyggande hälsoinsatser med snabb tillgång till specialistvård och rehabilitering vid sjukdom hela vägen till medarbetarens återgång till arbetet.

- Jag gläds åt att med hjälp av sjukvårdsförsäkringen ge våra kunder ännu bättre förutsättningar för hållbara och högpresterande arbetsplatser. Med tanke på den vårdskuld som byggts upp i kölvattnet av pandemin så är sjukvårdsförsäkringen en allt viktigare pusselbit för många av våra kunder, säger Max van Eijk, koncernchef för Avonova

Mer information om sjukvårdsförsäkringen finns på www.avonova.se/sjukvardsforsakring

Stockholm 28 juni, 2021

För frågor hänvisas till:
Max van Eijk, Koncernchef, Tel 0723-595 798

Om Avonova

Avonova Group är Skandinaviens ledande företagshälsa. Med bred kunskap och stort engagemang hjälper Avonova organisationer och deras medarbetare att bli mer hållbara, kommunicera mer effektivt och må bättre. Gruppen har 16 000 företagskunder i Sverige och Norge, 1 300 anställda, och omsatte 2020 för 1,4 miljarder SEK.