Arbetsmiljöveckan 2019

Den 28 april är den internationella arbetsmiljödagen, uppmärksammad av Internationella arbetsorganisationen, ILO, och är en årlig internationell kampanj för att främja en säker, hälsosam och anständig arbetsmiljö.

Det är något som vi tycker är värt att uppmärksamma. Under vecka 17 anordnas aktiviteter på flera av våra hälsocenter där vi bjuder på kunskap kring ämnet arbetsmiljö. Se vad som anordnas på ett hälsocenter nära dig.

BORÅSESLÖV - GÖTEBORG CITY - GÖTEBORG SYD - HELSINGBORG - KRISTIANSTAD - KÖPING LIDKÖPINGLUND - MALMÖ - STENUNGSUND - SUNDSVALLUDDEVALLA - VARA - VISBYVÄSTERÅS - VÄNERSBORG

Avonova Sammanfattar: Återhämtning

Återhämtning är en viktig faktor för att motverka stress. I den här filmen går vi igenom några faktorer som skapar stress och metoder för att motverka.

Avonova sammanfattar: 13 Sanningar

13 Sanningar är vår samlade bild över ett antal egenskaper som gör företag och organisationer hållbara över tid. Ett enkelt och begripligt verktyg att använda sig av i arbetsmiljöarbetet.

Avonova sammanfattar: Kränkande särbehandling

Under hösten 2017 var kränkande särbehandling ett ämne som berörde många människor över hela världen. I filmen nedan försöker vi reda ut begreppen och komma med konkreta tips på vad du som chef kan göra för att komma tillrätta med problemen. Filmen innehåller vissa formuleringar från Mobbning på jobbet – uttryck och åtgärder av Stefan Blomberg.

Avonova sammanfattar: Må bra i vardagen

Att må bra i vardagen är lättare sagt än gjort. Vi är ständigt uppkopplade, aldrig helt avkopplade samtidigt som kraven på oss ökar. I filmen nedan sammanfattar vi olika faktorer som påverkar oss och vad vi kan göra för att faktiskt må bra i vardagen.

Shared Buttons