Ny videohälsotjänst med Avonova Assist

Nu erbjuder Avonova Assist en videohälsotjänst tillsammans med Eyr.

Avonova Solutions Assist och Eyr har inlett ett uppstartssamarbete som ska leverera en videohälostjänst till företagskunder på den svenska marknaden.

-Vi är nu stolta att kunna erbjuda Eyr för våra assistkunder och deras hushåll. Eyr är en videohälsotjänst med fokus på kvalitet, tillgänglighet, användarvänlighet och datasäkerhet. En enastående produkt som hjälper våra kunder snabbt och enkelt när man behöver träffa en läkare eller psykolog genom videokonsultation, enligt Helena Larsson Berggren, Verksamhetsansvarig Avonova Assist Sverige.

Eyr var först med att leverera videokonsultation över smarttelefonen i Norge. De senaste åren har företaget haft en stark tillväxt i både Norge och Danmark. Nu är det Sveriges tur.

– Sverigelanseringen är en viktig milstolpe för oss och alla delar av organisationen har jobbat stenhårt för att nå målet, säger vd, Camilla Kluge Foss. Företaget får nu ett ännu bredare fotfäste på den nordiska marknaden.

– Att få hjälp av en läkare eller psykolog i mobilen blir bara vanligare och vanligare och i Sverige är videoläkare en etablerad del av den offentliga vården. Det har alltid varit en del av vår strategi att vi ska stärka vår position i Norden, säger hon.

Läs mer om Eyr