Hälsoundersökningar och medicinska kontroller i arbetslivet

Vi erbjuder flera olika sorters hälsoundersökningar, dels lagstadgade och riktade mot olika branscher, dels tester för syn, hörsel, lungfunktion och kondition. Gemensamt för alla är att de ger en bra bild över en organisations hälsa och arbetsmiljö. Helt enkelt en bra grund för ett systematiskt arbetsmiljöarbete.

I november 2019 började Arbetsmiljöverkets AFS 2019:3 att gälla. Den innebär kortfattat att arbetsgivaren regelbundet måste anordna medicinska kontroller om arbetstagarna utsätts för vissa faktorer i arbetsmiljön, som man vet kan leda till ohälsa. Kontakta oss om ni är osäkra på vilka medicinska kontroller som behöver göras.

Boka en hälsoundersökning

Om du önskar boka en hälsoundersökning så kontaktar du ditt lokala hälsocenter på Avonova.

Intresserad av hälsoundersökningar men ännu inte kund hos Avonova

Skulle ni vilja göra bedömningar och kartläggningar av ert företags medarbetares hälsotillstånd och era arbetsmiljörisker, fast ni idag inte är kund till Avonova?

Vi träffar gärna er på ett förutsättningslöst möte för att prata om er situation och era behov. Kontakta oss här på Bli kund.

En digital företagshälsa

De flesta av Avonovas tjänster inom hälso-och arbetsmiljöarbete kan naturligtvis även göras digitalt. Våra digitala alternativ riktar sig antingen till hela företaget eller till den enskilde medarbetaren. En digitala hälsoundersökningen kan du boka där den passar dig, hos oss på Avonova, eller där du är via din telefon, läsplatta eller dator.

Digitala möten

Med våra videokonsultationer kan företagets medarbetare träffa bland annat psykolog, företagssköterska, läkare, fysioterapeut, ergonom utan att besöka något av våra hälsocenter.

En stor fördel med digitala möten är att de kan genomföras där det passar medarbetaren, via hens mobil, surfplatta eller dator.

Läs mer om våra digitala tjänster.

Knapp som leder til nettside hvor du kan melde deg på Avonova Sveriges nyhetsbrev

webbinar hos Avonova

Söker ditt företag en partner i frågor kring företagshälsa och ledarutveckling?
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig inom kort.