Digitalt möte istället för fysiskt besök

5 jan 2022
Vet du om att du kan göra nästan alla besök hos Avonova digitalt?

Pandemin gör att allt fler börjar arbeta med digitala möten som ett alternativ till fysiska möten. Vissa undviker rent av att åka kommunalt och även att göra ett besök till sin företagshälsovård och därav har även intresset för digitala möten ökat den senaste tiden.

För att du ska känna dig trygg så erbjuder vi även digitala möten för nästan alla våra tjänster som ett alternativ till ett vanligt fysiskt möte när det är dags att besöka ditt lokala hälsocenter hos oss på Avonova.

Hur fungerar ett digitalt möte hos Avonova?

Ett digitalt möte fungerar precis som ett vanligt besök. Enda skillnaden är att du inte behöver åka till Avonovas hälsocenter för att träffa oss. Du kan nu träffa oss via ett videosamtal på din mobil, surfplatta eller dator. Att kunna ses digitalt är ett viktigt steg för en mer hållbar och effektiv vård. 

Om du är intresserad av att träffa oss digitalt, kontakta ditt lokala hälsocenter.

En digital företagshälsa

Inom Digital Företagshälsa ryms våra digitala tjänster som hjälper er med ert hälso- och arbetsmiljöarbete. Bland annat erbjuder vi videokonsultationer där medarbetare kan träffa psykolog, företagssköterska, läkare, fysioterapeut, ergonom utan att besöka något av våra hälsocenter.

Våra digitala verktyg ger en översikt över ert arbetsmiljöarbete och våra e-learnings hjälper er att bli mer hållbara i den takt och från den plats ni själva vill. Vi har dessutom flera olika digitala verktyg som hjälper medarbetare att utveckla och bibehålla en hälsosam och hållbar livsstil.