Vad kostar den stressrelaterade ohälsan på ditt företag?

Vi har tagit fram ett verktyg som visar hur mycket ditt företag förlorar på stressrelaterad ohälsa. Med några enkla knapptryck får du en tydlig bild av hur mycket stressen kostar i kortidsfrånvaro, långtidsfrånvaro och i produktionsbortfall. 

Genom att fylla i formuläret till höger så kan du beräkna hur mycket ditt företag förlorar på stressrelaterad ohälsa.

 

Vad har en företagshälsovård för uppgift?

En arbetsgivaren är skyldig att säkerställa medarbetarnas arbetsmiljö. Vad det innebär att säkerställa medarbetarnas arbetsmiljö varierar mellan branscher och vilka arbetsuppgifter som förekommer där.

Det finns inget lagkrav på att det ska vara en företagshälsa som ska hjälpa en arbetsgivare att säkerställa arbetsmiljön. Dock har en företagshälsa i regel all den kompetens som krävs. Hos Avonova finns företagssköterskor, företagsläkare, arbetsmiljöingenjörer, ergonomer, hälsopedagoger, psykologer, organisationskonsulter och fler profiler som alla hjälper företag att skapa en bättre arbetsmiljö och ett mer hållbart arbetsliv för deras anställda. Här kan du läsa mer om vad en företagshälsovård gör.

Chefer och anställda tycker till om arbetsvardagen

Vad tycker vi egentligen om dagens arbetssituation? Vi har frågat 500 chefer och 2 500 medarbetare om deras erfarenheter av pandemin och vad de tycker om den nya arbetsvardagen. Ladda ner vår Jobbhälsorapport där du kan ta del av svaren.

Och vill du veta mer om våra tjänster, klicka på den gröna knappen nedan så hör vi av oss till dig.

Kontakta oss

Vad kostar stress ert företag?
Fyll i formuläret kommer du åt vår kalkylator.

 knapp som leder till nedladdningen av Svensk Företagshälsorapport 2021