Introduktion till SAM Digital och utbildning i användningen av vårt system genomför vi veckovisa webbseminarier.

SAM på 1-2-3 webbinar

Avonova SAM Digital webbinar 
(för befintliga kunder)

Säkerställ att du lever upp till lagkrav och regler. 
SAM Digital - gör arbetsmiljöarbetet enkelt.

Vill du ha hjälp med ditt arbetsmiljöarbete och effektivisera genomförandet? Vill du vara säker på att arbetet är uppdaterat och att ni arbetar enligt lagkraven? Med SAM Digital får du allt detta. På dator, surfplatta eller mobil. Enklare blir inte arbetsmiljöarbetet!

Vad? 

SAM Digital är ett digitalt ledningssystem för ditt arbetsmiljöarbete. Systemet innehåller allt det som enligt lagkrav skall ingå enligt Arbetsmiljöverkets föreskrifter om Systematiskt arbetsmiljöarbete. Systemet ger dig från start en färdig plattform att arbeta i, där alla medarbetare kan logga in.

Som arbetsgivare kommer du kunna följa pågående arbete, planera framåt med stöd av systemet och samla allt på en plats. Avonova säkerställer att systemet alltid är uppdaterat utifrån lagkraven och meddelar alla som har uppgifter i systemet om uppgifter som behöver genomföras.

Som kund behöver du ingen speciell kompetens för att använda SAM Digital. En kort utbildning genom telefon, video eller i fysiskt möte är allt du behöver. Att använda SAM Digital är kunskapshöjande i sig och Avonovas konsulter kommer ge dig stöd i uppstarten så systemet är anpassat just för er och er verksamhets behov.

Varför? 

Enligt arbetsmiljölagen har du som arbetsgivare ansvaret för dina medarbetares arbetsmiljö och skall leva upp till föreskrifterna från Arbetsmiljöverket. Undersökningar har visat att detta kan vara en utmaning för små och mellanstora verksamheter på grund av en kombination av för få administrativa resurser, tex utan egen arbetsmiljö/HR resurs och låg kompetens inom arbetsmiljöområdet.

SAM Digital är ett mycket bra verktyg för att möta kraven och öka verksamhetens egen kompetens.

SAM Digital är en tjänst som i dag nyttjas av ca 2000 nöjda företag i hela Norden. Detta inom flera olika branscher, allt från små företag som bedriver sin verksamhet från kontoret till de som har byggarbetsplatsen som arbetsplats. Vissa är privata, andra är offentliga.

Vill du veta mer om SAM Digital skicka e-post eller ring 010 - 25 26 006

För mer information om tjänsten fyll i formuläret så återkommer vi till dig inom kort.