Tillsammans i samarbete för en hållbar utveckling

Efter en framgångsrikt första halvår går vi in i en sommarperiod med ledighet och återhämtning. Under de första två kvartalen har vi haft stor efterfrågan på tjänster och ser att den nya AFS:en, organisatorisk psykosocial arbetsmiljö, bidragit till efterfrågan av både utbildning och kartläggningar. Detta område är vi starkt rustade inom, med många kompetenta psykologer, beteendevetare, organisationskonsulter och våra konsulter i Ledarsupport.

Internt arbetar vi nu med vår värdegrund; dialog, helhet och hållbar.

Dialogen är fönstret där vår kompetens och kunskap får synas. När dialogen finns på plats, får vi också möjlighet att se och förstå helheten i kundens behov och det är genom helheten vi bidrar till att skapa en hållbar organisation för kunden. 

I utvecklingen av vårt tjänsteutbud förflyttar vi oss som företagshälsovård, till att i ett nära samarbete med er som kund, ta en coachande roll i det systematiska arbetsmiljöarbetet genom att identifiera, åtgärda och förebygga arbetsmiljöproblem. Vi håller nu som bäst på att sätta våra nya analysverktyg på plats för att kunna svara upp mot den nya kravbilden och för att vara den hälsa, som tydligt tar steget mot hållbarhet. 

Vi önskar dig en riktig skön sommar och ser fram emot en spännande och hållbar utveckling tillsammans med er.

Jörgen Malmenskog
VD/Koncernchef