Max van Eijk ny koncernchef för Stamina/Avonova

Max van Eijk, erfaren ledare inom hälso- och specialistsjukvård, tillträder som koncernchef för Stamina/Avonova den 1 mars 2020.

Max van Eijk.png
Max van Eijk ny koncernchef för Stamina/Avonova

Max kommer i denna position att leda Stamina/Avonova genom den digitaliseringsresa som bolaget och hälso- och sjukvården i stort står inför.

Max har 15 års erfarenhet från sjukvården och kommer närmast från rollen som COO vid specialistvårdskoncernen GHP Specialty Care. Tidigare har Max bl a arbetat som affärsområdeschef inom sjukvårdskoncernen Capio och som konsult i sjukvårdsfrågor hos McKinsey & Company. 

"Jag är övertygad att Max är rätt person att leda Stamina/Avonova genom den utvecklingsresa som företaget och sjukvården står inför de kommande åren” säger Liselott Kilaas, Styrelseordförande i Stamina/Avonova

"Jag ser mycket fram emot att ansluta till Nordens ledande företagshälsovårdsbolag och hoppas med mina erfarenheter av strategiutveckling, digitalisering och förändringsledning inom andra delar av hälso- och sjukvården kunna bidra till företagets vision om ett mer hållbart arbetsliv” säger Max van Eijk

Stockholm-Oslo 24 januari 2020

För frågor hänvisas till:*
Liselott Kilaas, Styrelseordförande,
Tel: +4740002510 eller email:liselott@kilaas.no

Stamina och Avonova har totalt 1300 medarbetare och levererar företagshälsa till mer än 15000 företag med 1.3 miljoner medarbetare i Sverige och Norge.