2016-04-28

ARBETSMILJÖDAGEN 28 APRIL

Idag 28:e april, hyllar vi arbetsmiljön på internationella arbetsmiljödagen med ett förhandstips.

Långsiktighet och hållbarhet är begrepp som borde inkluderas i varje organisation. Du vet säkert att företag som investerar i förebyggande åtgärder, ofta vinner insatsen åter i ökad produktivitet och kvalitét. Ett långsiktigt och nära samarbete med företagshälsan, ger bättre förutsättningar för ett bra arbetsliv. Alltså en vinst för den enskilda individen, vinst för företaget och vinst för hela samhället.

På Avonova arbetar vi aktivt för att förbättra våra kunders arbetsmiljö och vill visa dig vägen till en långsiktig och hållbar nivå. Därför arbetar vi just nu med ny metodik och med nya verktyg som ska lanseras och introduceras under 2016.

Vill du vara först ut att ta del av de nya metoderna? Skicka din intresseanmälan*  senast 31 maj till: hallbar@avonova.se

Vi önskar dig en fortsatt fin arbetsmiljödag!

*Alla som skickar en intresseanmälan deltar i utlottningen av inträdesbiljetter till Universeum**, vi drar 5 vinnare som får två biljetter vardera (värde 350kr).

Vinnarna meddelas via mail och publiceras 6 juni på avonova.se 

** Universeum i Göteborg, är en plats där kunskap leks fram. Hållbarhetstanken präglar Universeum i stort som smått. Att bry sig om miljön är ett självklart led i att arbeta nära djur och natur. Här blandas djur och natur med ny teknik och spännande experiment. Följ med på safari genom Regnskogen, dyk ner under ytan i Akvariehallen eller utmana kroppen och knoppen i Hälsa. Ett besök på Universeum är ett oförglömligt äventyr.