Avonova stärker företagsledningen ytterligare genom utnämningen av Sara Jinnerot Uggelberg till ny Chief Financial Officer

sara_uggelberg_hemsida.png

Sara Uggelberg har den 17 augusti 2020 tillträtt som ny CFO inom Avonova Group. De senaste 20 åren har Sara jobbat inom internationella och skandinaviska koncerner och hennes senaste anställning har varit som CFO inom Aleriskoncernen. Dessförinnan var Sara under 11 år på SAS med flera olika uppdrag inom finansområdet, varav de fyra sista åren som finanschef.

”Att få vara i en verksamhet som bidrar till att organisationer har medarbetare som är både friska och motiverande gör mig stolt. Den potential och utveckling inom företagshälsovård som pågår inom Avonova känns ytterst relevant och viktig. Jag har bred och djup kunskap inom förändringsarbete och med min finansiella bakgrund, tillsammans med Avonovas kompetenta medarbetare och deras driv, vill jag bidra med att ytterligare öka kundvärdet av våra tjänster”, säger Sara Jinnerot Uggelberg.

”I Sara får vi en CFO som förutom att ha lång och bred erfarenhet av ekonomisk förvaltning inom olika typer av organisationer också är en erfaren och skicklig förändringsledare med ett stort och brinnande engagemang för människor, hälsa och förändringsarbete. Jag är mycket nöjd med att Sara nu är med oss ​​och värdesätter henne mycket som en sparringpartner, rådgivare och medledare, säger Max van Eijk, koncernchef för Avonova Group.

 Sara kommer att dela ut sin tid mellan huvudkontoren i Stockholm och Oslo såväl som ute i organisationen i Norge och Sverige.