Nu ställer Avonova om till webbinar

Coronakrisen håller oss i ett hårt grepp och samhället arbetar med alla medel för att hantera situationen så bra som möjligt.

I arbetslivet finns dock ett antal andra risker inom fysisk, organisatorisk och social arbetsmiljö. Dessa fanns innan, finns under och finns efter Corona. Vi kan därför inte lägga det systematiska arbetsmiljöarbetet på hyllan, då riskerar arbetstagare att bli sjuka, skadas eller dö av andra orsaker.

För att säkerställa att kunskap och kompetens säkerställs för att kunna arbeta systematiskt ställer vi på Avonova om snabbt för att kunna erbjuda de utbildningar som skulle utförts "live" i form av webbinar. Redan denna vecka är vi redo att ta emot bokningar och leverans kan påbörjas redan v 13.

I princip alla utbildningar i vår utbildningskatalog erbjuder vi också som webbinar. Undantaget är HLR som är svårt att genomföra, men Första Hjälpens teoretiska delar löser vi via webbinar.

Genom detta säkerställer vi kunskap och kompetens nu och vi skapar utrymme för att fokusera på att få företag och organisationer på fötter igen efter Corona.

Välkommen att omboka beställd utbildning till webbinar eller nybeställ en utbildning.