2017-04-10

Avonova hälsa förvärvar Falkenbergs Företagshälsovård

Avonova Hälsa har den 7 april 2017 förvärvat Falkenbergs Företagshälsa. Det innebär att Avonovas region syd förstärks med ännu en stark enhet. De överlåtande ägarna Ulrika Karlsson och Ingvor Sjögren samt personal kommer att fortsätta i verksamheten.

– Vi är mycket glada över att välkomna Ulrika och Ingvor med personal till Avonova. Med Falkenbergs Företagshälsovårds lokalkännedom och vår gemensamma kompetens kommer detta innebära att Sveriges närmaste företagshälsa kommer ännu närmare. Det känns som en fantastisk möjlighet - eftersom vi har kundnyttan i fokus tror vi att detta kommer att leda till ett starkt koncept för våra kunder i Falkenberg, säger Jörgen Malmenskog, VD på Avonova.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

– Det finns en sårbarhet i att vara det lilla privata företaget - vi tror på den lilla enheten med dess snabba och personliga service, i kombination med den stora enhetens möjligheter och fördelar. Det här blir en win-win för oss och våra kunder, säger Ulrika Karlsson och Ingvor Sjögren.

Falkenbergs Företagshälsovård AB har idag 9 anställda och ett antal underkonsulter. Företaget har funnits sedan 1974 under olika namn och i olika konstellationer, men har sedan 2009 varit verksam under sitt nuvarande namn.

Verksamheten kommer att bedrivas vidare som Falkenbergs Företagshälsovård under 2017 för att från och med 2018 att ingå i Avonova Hälsa AB.

För mer information kontakta Jörgen Malmenskog, VD/koncernchef på Avonova Hälsa AB.