Avonova erbjuder nu medarbetarundersökningar till företag i Norden

Avonova Hälsa AB, Skandinaviens ledande företagshälsa, har slutit avtal med Brilliant Future. I och med avtalet kommer Avonova Hälsa kunna erbjuda medarbetarundersökningar till företag i Norden.

Medarbetarundersökningar hjälper företag att mäta medarbetarnas upplevelse och ger en analys av resultatet och benchmark. Utifrån analys av resultatet ges råd om vad som behöver ageras på utifrån en forskningsbaserad metod.

Redan idag har Brilliant Future och Avonova Hälsa ett flertal gemensamma kunder på den nordiska marknaden såväl som globalt.

- Med avtalet vill vi på Avonova Hälsa tillsammans bidra till ett mer hållbart arbetsliv med friska och engagerade medarbetare. Tillsammans med våra övriga tjänster inom hälsa, arbetsmiljö, organisation- och ledarskapsområdet blir Avonova Hälsa en helhetsleverantör av företagshälsovårdstjänster, säger Robert Persson, chefspsykolog och ansvarig för avtalet på Avonova Hälsa.

robert.jpg
Robert Persson Asplund, Avonova

- Engagerade medarbetare mår bra och är utmärkta på att skapa lojala kunder, vilket påverkar lönsamheten. Avtalet med Avonova Hälsa går helt i linje med planen för vår tillväxtresa såväl som vår vision om att hjälpa organisationer världen över att frigöra potentialen i människor, säger Ulrika Jonsson, tillförordnad vd på Brilliant Future.

Vill du veta hur medarbetarundersökningar kan skapa effekt i din organisation? Här kan du läsa mer om medarbetarundersökningar.

Kostnadsfritt webbinar 20/5

Vad ska du som ledare fokusera på för att behålla och attrahera din personal?

I webbinaret delar Avonova tillsammans med Brilliant Future delar med sig av sina insikter och trender baserat på data från Brilliants databas med mer än 600 000 svar från medarbetarundersökningar.

BOKA