Nu ställer Avonova om till webbinar

Coronakrisen håller oss i ett hårt grepp och samhället arbetar med alla medel för att hantera situationen så bra som möjligt. För att säkerställa att kunskap och kompetens säkerställs för att kunna arbeta systematiskt ställer vi på Avonova om snabbt för att kunna erbjuda de utbildningar som skulle utförts "live" i form av webbinar. 

I princip alla utbildningar i vår utbildningskatalog erbjuder vi också som webbinar. Undantaget är HLR som är svårt att genomföra, men Första Hjälpens teoretiska delar löser vi via webbinar.

Vi har utbildningar som rör allt inom hälsa, arbetsmiljö och ledarskap – från hur ni arbetar mer hållbart, följer lagar och föreskrifter, om hur ni står rätt, äter bättre och blir bättre chefer. Vi erbjuder lärarledda utbildningar, e-learnings, föreläsningar, workshops och webbinarier. Utbildningarna vänder sig till chefer, ledare och medarbetare.

Alla våra utbildare befinner sig i sina yrkesroller dagligen ute i företags och organisationers arbetsmiljöer och är certifierade genom Avonova Akademi.