Starta dagen med ny kunskap till frukost

Cirka 10% av Sveriges vuxna befolkning har signifikanta alkoholproblem, allt från ett skadligt bruk till beroende. En global trend med legalisering av cannabis kan också påverka arbetsgivaren eftersom drogen sätter ned den kognitiva funktionen hos användaren och ökar risken för olyckor. Företagshälsa har en unik position att i samverkan med involverade parter göra en avsevärd skillnad i arbetet för att uppnå en drogfri och säker arbetsplats.

Vi berättar om vilka metoder Avonova kan erbjuda för att arbetsgivaren ska kunna tillgodose både rehabiliteringskrav och ambitioner att arbeta förebyggande med alkohol- och drogproblem på arbetsplatsen i linje med en alkohol- och drogpolicy. Avonova kan också presentera en modell för fördjupad kartläggning av anställda som misstänks ha problem med alkohol eller droger.

Föreläsare: Mikael Frentzell, företagsläkare

Datum: 12 mars 2020

Tid: 7.45-9.00

Plats: In The Pink, Rälsplatsen 3, Malmö,  www.inthepink.se

Vi bjuder på enkel frukost från 07:45, föreläsning 08.15-09.00 Begränsat antal platser principen först till kvarn gäller.

Välkommen!         

Kostnadsfritt. Bindande anmälan. Vid avbokning senare än 24 timmar innan föreläsningarna uttas en avgift om 150 kr/deltagare. Du godkänner samtidigt att vi får skicka vårt nyhetsbrev. Vill du inte fortsätta med det så kan du lätt avregistrera dig när du har fått ditt första utskick.     

Frukostklubben 12 mars är fullbokat men ni kan anmäla er till väntelistan nedan.

Anmälan