Hälsa och rehabilitering

Inom Avonova har vi förutsättningarna att hjälpa dig på vägen. Under ett och samma tak har vi samlat resurser från hela Sverige för att kunna erbjuda en heltäckande lösning som gör både företaget och människorna som verkar där friskare och starkare.

Arbetet inom företagshälsa är en bra affär för alla parter. Genom att utnyttja våra resurser på området skapar du trygghet för dina anställda, samtidigt som du kan spara stora pengar genom sänkta kostnader. Hur mycket du vill utnyttja oss och var du vill göra det, bestämmer du helt och hållet själv.

Vad får du?

Du får en kontakt med erfarna företagssköterskor, tillgång till specialistläkare och sjukgymnaster, hälsokonsultationer i valfri omfattning och våra sakkunniga råd kring det mesta som rör medarbetarnas välbefinnande. Vi kan självklart också hjälpa dig följa upp orsaker till sjukfrånvaro och sätta in åtgärder där det behövs med minsta möjliga tidsspill. Krävs det någon form av rehabilitering, har vi resurserna även där.

Vill du sedan göra omtanken om personalen till en verklig styrkefaktor fyller vi gärna på med allt från vaccinationer till förebyggande hälsoutveckling för när det handlar om värdet av förebyggande underhåll, skiljer sig människan inte speciellt mycket från maskinerna.