Nyhetsbrev för december 2021

16 dec 2021

Nyhetsbrev från Avonova december 2021

Nu står julen inför vår dörr, och även det här året blir julen lite annorlunda med restriktioner och smittskyddsåtgärder. För många kan nuläget upplevas som tufft och krävande, både på arbetet och i privatlivet, då saker som vi sett fram emot under en längre tid behöver ändra form. Men vi hoppas såklart att allt återgår till det normala snart. 

För att ge er en möjlighet till en säkrare samvaro erbjuder vi på Avonova bland annat antigentester och digitala covidbevis. Vi har även fler digitala verktyg som skapar förutsättningar för en mer tillgänglig företagshälsovård för medarbetare och för en mer hållbar verksamhet. Vi hoppas även det kan underlätta för er.

Vi hoppas att du får tid till avkoppling och vi önskar dig en God Jul och ett Gott Nytt År. Tack för ett gott samarbete under 2021.

Vi hörs vi igen under nästa år! 🎅🎄

Hälsningar,

Avonova

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Vill du ta del av hela våra nyhetsbrev? Våra nyhetsbrev skickas ut ungefär en gång per månad. Här får du tips på aktuella webinar, utbildningar, nya tjänster och så vidare. Nästa nyhetsbrev skickas ut i januari 2022.

Klicka på knappen nedan och fylla i formuläret så blir du också uppdaterad med det som är aktuellt hos Avonova.

Knapp som leder til nettside hvor du kan melde deg på Avonova Sveriges nyhetsbrev

 knapp som leder till nedladdningen av Svensk Företagshälsorapport 2021