Natasha Anderberg är bäst när det gäller

15 jun 2017
Natasha Anderberg är bäst när det gäller

Här på Avonova har vi många intressanta medarbetare. En av dem är Natasha Anderberg som inte bara arbetar som beteendevetare hos oss, hon är även är en mycket framgångsrik vattenskidåkare med tunga medaljer i bagaget.

Natasha har arbetat på Avonova sedan 2015. När hon inte är på jobbet eller med familjen är det stor chans att du kan flyga fram efter en båt. Vi bestämde oss för att ställa några frågor till Natasha för att få veta mer om vad som driver henne.

Hur kom du i kontakt med vattenskidåkning?

– Jag var 15 år när jag upptäckte vattenskidåkningen. På den tiden delades idrottsintresset mellan gymnastik och ridning. När min häst blev skadad fick jag en inbjudan av en vän att testa vattenskidåkning. Jag provade och tyckte att det här var något alldeles fantastiskt. Det var i maj och verkligen inte varmt.

Hon använder sig också av sina erfarenheter från sporten i sitt arbete. Som elitidrottare gäller det att ha nerver av stål och ett lugnt sinne. Det kommer väl till användning när hon föreläser på teman som Bäst när det gäller, Balans i livet och Stress som drivkraft. Att Natasha på ett så bra sätt väver ihop sin yrkesroll med sitt idrottande är en av anledningarna till att hon sedan 2016 är sponsrad av Avonova.

Berätta lite om vad sponsringen har betytt för dig?

–  Det har betytt mycket för mig, och det känns roligt att ha en arbetsgivare som är positivt inställd till vad jag gör, säger Natasha. Sen har min sport en fördel att den har högsäsong när Avonova har lågsäsong.

Varför trivs du så bra på Avonova?

– Det är att jag får chansen att göra gott, det är det som driver mig. Att få andra att må bra och utvecklas.  

Här och här hittar du mer om Natasha.

Vill du vet mer om rökavvänjning kan du kontakta din lokala enhet.

Bild: Sandra Medem Botas