2020-03-16

Avonova Active har beslutat att ställa in sin träningscamp vid Alcudia, Mallorca i slutet av april. Det var fullbokat sedan länge men med tanke på situation med corona viruset och osäkerhet så har vi beslutat att ställa in träningscamp.

 

För 6:e år i rad arrangerar Avonova Active Camp Alcudia på Mallorca. En vecka i hälsans och åter-hämtningens tecken. Vi erbjuder ett varierat program med fokus på träning i form av cykling, vand-ring och löpning i underbar miljö. Varje morgon kommer det att finnas möjlighet att väcka kroppen med ett härligt yogapass. På några av veckans kvällar kan du låta dig inspireras av olika föreläsningar. Vi kommer att bo på Hotell Condesa, ett modernt hotell med ett ypperligt läge vid Alcudiabukten.

Huvudledare för cyklingen är idrottsprofilen och OS-guldmedaljören Bernt Johansson och ytterligare en OS-guldmedaljör, Tomas Gustafson, deltar som ledare. Dessa ledare skräddarsyr tillsammans med övriga ledare väl avvägda cykelpass beroende på nivå hos deltagarna. Vandringar och ”enklare” cykling bestäms från dag till dag tillsammans med dessa ledare. 

 

Välkommen till en härlig vårvecka på Mallorca

Tidpunkt 18-25 april 2020

Vi rekommenderar ankomst kring lunch och hemfärd på eftermiddagen i den mån det är möjligt.

Flyg

Du bokar och betalar själv ditt flyg. Det finns ett stort antal bolag som flyger till Palma. 

Pris

Priset för veckan inklusive boende, helpension, transfer från och till flygplatsen och alla aktiviteter 7 200:- för boende i dubbelrum. Tillägg för enkelrum 1 050:-

Sista anmälningsdagen: FULLBOKAT