VANDRING I LIGURIEN ITALIEN 27 APRIL 2019

5 dagar full av motion, avkoppling, aktiviteter och mat med det italienska landskapet och kulturen som fond. 

Resan börjar från Milano Malpensa flygplats den 27 april. Första etappen blir Tortonas, för att prova de lokalproducerade matprodukterna och njuta av det kuperat landskapet som distriktet Piemonte erbjuder. Därefter åker vi till Ligurien där vi vandrar i fyra dagar (ca. 15km/dygn) på vackra stigar precis bredvid medelhavet (Mar Ligure).

Dagarna kommer också att innehålla olika aktiviteter inom hälsa, mat och konst. 

 

Avonova Active - med syfte att vara en ledande aktör inom träning och hälsa för organisationer och individer som vill prestera och må bra.

Verksamheten utgår från vetenskapliga metoder, personalen är akademiskt utbildade inom idrott och/eller hälsa och vi samarbetar med forskning och akademi inom området. Allt för att säkerställa kvalitet i metoder och uppföljning.

Vi brinner för att individer ska vara friska och må bra. Glada och friska medarbetare blir en vinst för alla. Vi hjälper stora och små organisationer ta fram hälsovårdsplaner för sina anställda, allt skräddarsytt ner på individnivå. Kontakta oss så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa er och era medarbetare.

Mer om Avonova Active

Shared Buttons